Dank voor je heldere analyse over waarvoor ik naar je toekwam. De sessie was krachtig, werkte lang door en gaf me grond en houvast.

Jos Kester, personal coach, Den Haag

Het grote voordeel ten opzichte van een doorsnee psycholoog is dat hij door zijn ‘intuïtieve gave’ snel weet wat er aan de hand is en hoe jij je voelt. Hierin is hij bijzonder goed. Het is daarom niet nodig om langer dan nodig is je ‘probleem’ uit te leggen of over je jeugd, ouders of wat dan ook te praten. Hij heeft mij met meerdere problemen zeer goed geholpen en daar waren meestal weinig consulten voor nodig.

Miranda, Westland

Het bijzondere van Frans is dat hij je volkomen in je eigen waarde laat, geen zweverige teksten of theorieën opdringt, snel tot de kern van ‘het probleem’ komt, en je daadwerkelijk in een nieuw licht naar jezelf kunt laten kijken. Je voelt je gezien als mens, en je kunt weer gewoon ademhalen. Ik heb hem in uiteenlopende (en voor mij onmogelijke) situaties (ziekte, uitgaan relatie, verlies werk) geconsulteerd, en dan kwam ik er altijd weer positief uit, en leken de problemen eigenlijk niet eens ‘problemen’ te zijn. Heel prettig.

J. Keijzer, danseres en kunstenaar, Amsterdam

Ik vond het een heel bijzonder telefonisch consult, ik ga normaal gesproken niet naar een psycholoog, ik vind het gewoon té eng, daarom was ik blij dat ik je kon bellen, maar het heeft mij persoonlijk veel goed gedaan aangezien ik mij echt begrepen voelde en je dingen zei tegen mij, waardoor ik weer verder kon met mijn leven.    

André Balsma, Groningen

Wat vooral fijn was aan jouw sessie:
Ik kreeg meer inzicht in patronen en waarom ik in bepaalde situaties zo heftig reageer.
Waaraan ik moest werken. Op een geweldloze manier communiceren!
Meer op mezelf vertrouwen.
Waar mijn talenten liggen!
Kortom jouw consult gaf mij veel meer inzicht in mijn gedrag en talent!


E. van Oeveren, beeldend kunstenaar, Rotterdam

Ik wil je nog even extra bedanken voor je support. Het gesprek heeft in ieder geval mijn dag gered, ik was erg vermoeid en verdrietig, maar dat laatste is in ieder geval weg en de vermoeidheid is omgeslagen in inspiratie.

J.K., Naaldwijk

Het is inmiddels alweer zo’n vijf dagen geleden dat ik je aan de telefoon had. Ik ben nog steeds erg onder de indruk van dat gesprek. Niet alleen van wat je zei maar ook van hoe je het zei. Het voelde als een ontmoeting met een oude vriend die mijn taal spreekt. Uiteindelijk heb ik besloten mijn hart te volgen en je te laten weten hoezeer je me geraakt hebt, ik ben er soms gewoon ontroerd van.

Marian, Den Haag