JEUGDTRAUMA ONLINE TRAINING

 

Uit zeer uitgebreid onderzoek blijkt dat minstens 60% van alle mensen een vorm van ontwikkelingstrauma meedraagt. Herken je een of meer van deze 5 indicaties van mogelijk ongediagnosticeerd ontwikkelingstrauma (vroegkinderlijk trauma)?

Je bent positief ingesteld maar toch blijven dingen in je leven vastlopen. Je blijft maar dingen proberen maar komt toch niet echt waar je wilt komen…

Je hebt een bewuste, gezonde levensstijl maar toch blijf je gebrek aan energie ervaren. Je blijft moe.

Je wordt soms overvallen door heftige onrust en zenuwachtigheid terwijl er geen directe dreiging is of het omgekeerde i.e. je kunt niet (genoeg) voelen wat er in je lijf gebeurt.

De neiging om in relaties te stappen die niet goed voor je zijn (de rode vlaggen niet kunnen zien) of ook neiging om ‘liefde te zoeken door altijd lief te zijn’. Uit contact zijn met je eigen behoeften.

Je bent al heel lang op zoek naar opluchting maar de symptomen blijven aanhouden ondanks allerlei therapieën en helingsmodaliteiten.

 

"Jeugdtrauma" is een ervaringsgerichte ONLINE TRAINING, ondersteund door sprekend beeldmateriaal.

 

De gehele online training bevat 51 video’s verdeeld over 42 hoofdstukken. Met bijna 12 uur aan onderbouwde theorie en wetenschappelijk ondersteunde oefeningen, die je opnieuw en opnieuw kunt doen om je systeem te ‘herbouwen’ voor meer welzijn. De cursus wordt gegeven door Jan Bommerez, ervaringsdeskundige en schrijver van bestsellers als “Minder Moeten Meer FLOW” en “Kun je een rups leren vliegen”.

 

Bij gebruik van de kortingscode: hantayo50 krijg je € 50,- korting. Je betaalt  € 147,- i.p.v. € 197,-.

 

Jan Bommerez is schrijver, trainer en inspirator. Het meeste werk van Jan richt zich op de onderwerpen flow en transformatie. Zijn werk richt zich op de ontwikkeling van persoonlijk bewustzijn en het vinden van innerlijke kracht en vrede.