Afspreken in Den Haag, Bellen of Skypen

Je kunt langskomen in mijn praktijk aan huis in Den Haag maar het is ook goed mogelijk om over de telefoon of via Skype de sessie te doen vanaf iedere plek in de wereld. Alle sessies worden geheel of deels vergoed door de meeste aanvullende verzekeringen, ook belafspraken.

Therapie

Problemen waarvan je last hebt kunnen heel verschillend zijn. Voorbeelden hiervan zijn o.a. angst, depressie, minderwaardigheidsgevoelens, eenzaamheid, verslavingsproblemen, seksuele problematiek, relatieproblematiek of burnout. Soms worstel je met belangrijke levensvragen.

In therapie draait het om jóuw gevoelens, gedachten en ervaringen. Hoe kijk je tegen jezelf en anderen aan, wat is de rol van oude aangeleerde gewoontes en verwachtingen? Ik gebruik moderne psychologie en intuïtieve vaardigheden om snel tot de kern door te dringen. Doordat je gaandeweg met meer inzicht en een ander gevoel naar jezelf leert kijken, kan je gaan ervaren dat je anders dan voorheen met meer energie en plezier in het leven staat!

Als je er alleen niet uit komt, dan kan ik je helpen om zicht te krijgen op je specifieke probleem. Wat kun je anders doen of wat kun je laten zodat verandering in je persoonlijk leven of in je relatie écht mogelijk is? Wat heb je nodig om je los te maken van die oude gewoontes? Ik geef hierbij de voorzet, maar je kopt hem zelf in! Samen leggen we de vinger op de zere plek en ga je je snel weer beter voelen.

Ik ontvang in mijn praktijk volwassenen, jongeren en echtparen.