Kosten en vergoeding

Door mijn lidmaatschap van het NVPA en het RBCZ vergoeden de meeste aanvullende verzekeringen de hele sessie of een deel daarvan, ook belafspraken en het werken m.b.v. een online module. Je betaalt geen eigen risico uit de basisverzekering. Ook de behandeling van klachten gerelateerd aan het werk, burnout en relatieproblemen worden deels of helemaal vergoed door de aanvullende verzekering. Een verwijzing door de huisarts is niet nodig.


  • Een afspraak van 60 minuten kost € 95.

  • Een korte afspraak van 30 minuten kost € 50.

  • Ben je niet aanvullend verzekerd, alleenstaand en is je netto inkomen onder €1300 of ben je niet aanvullend verzekerd, samenwonend en is je gezamenlijk netto inkomen onder €2200? Je betaald voor een sessie van 60 minuten €60.

  • Een afspraak dient, bij verhindering door de cliënt, 24 uur vóór de tijd van de afspraak te worden afgezegd. In geval van niet tijdige afzegging of niet-afzegging wordt het consult in rekening gebracht.


SKYPE video chat sessies en telefonisch afspraken kunnen betaald worden door overmaking van het juiste bedrag naar banknummer NL84INGB0003760944 ten name van F.W. van den Berg of je kunt hieronder online betalen via Ideal of via Paypal (ook creditkaart).

Betalen met creditkaart of Paypal